Семінар "Як виграти вибори в об'єднану територіальну громаду: голова і рада". 9 вересня 2017. Київ

У зв'язку з численними запитами від учасників виборів в об'єднані територіальні громади, що пройдуть 29 жовтня 2017 року, проект MESTNYE.com проведе семінар-практикум "Як виграти вибори в об'єднану територіальну громаду: голова і рада". Семінар відбудеться 9 вересня 2017 року у центрі Києва

Семінар базується на досвіді перших виборів в ОТГ, які вже відбулися у 2015-2016, навесні 2017 року. Ведучі: політтехнологи-практики, які беруть участь у виборах ОТГ в різних регіонах: як в міських, так і в сільських, на позиціях голів штабів і керівників кампаній. Фахівці презентують готові рішення, які полегшать участь тим, хто планує провести результативну кампанію в жовтні 2017 року.

Семінар-практикум орієнтований на кандидатів у голови ОТГ, командних гравців, що планують сформувати власну групу в раді ОТГ, буде корисний незалежним кандидатам в раду об'єднаної територіальної громади. В рамках семінару будуть розглянуті такі теми:

1. Принципи виборів в ОТГ. Юридична рамка і практична реалізація. Типовий план виборчої кампанії в ОТГ. Вартість кампанії. Особливості кампанії в порівнянні з виборами до сільради і райради (Павло Карайченцев)

2. Зміст кампанії в ОТГ. Проблематика, діяльність кандидатів, меседжі. Зустрічі, медіа, чутки та інші носії інформації (Андрій Прокопенко)

3. Польова робота: формування мережі своїх виборців, побудова машинки для голосувань: особливості роботи в міській та сільській місцевостях. Знаходження, облік, опрацювання та довід виборців. Технології та інструменти (Микола Волгов)

4. Використання соціологічних опитувань на виборах в ОТГ та їх інтерпретація. Опитування силами штабу. Математика виборів в ОТГ. Формула прорахунку необхідної кількості голосів і її наповнення. Опорні цифри на виборах в сільській і міській ОТГ (Андрій Клячин)

5. Основні стратегії на виборах в ОТГ (Павло Карайченцев)

Ведучі семінару політтехнологи-практики: Павло Карайченцев, Андрій Прокопенко, Микола Волгов, Андрій Клячин

Семінар відбудеться в суботу, 9 вересня 2017 року, в центрі Києва. Тривалість з 9.30 до 18.00. Всі учасники отримають шаблони базових документів і усну консультацію з певної кампанії на своїй території.

Вартість участі в семінарі 2500 гривень з одного учасника. Колективним учасникам передбачена знижка

Зареєструйтеся, заповнивши ФОРМУ

Додаткова інформація: info@mestnye.com або за  телефоном +38 097 946 36 12