Круглий стіл «Чернігівщина напередодні виборів» -27 квітня

Круглий стіл «Чернігівщина напередодні виборів», присвячений майбутнім парламентським виборам відбудеться 27 квітня у конференц-залі готелю «Україна» (Чернігів,проспект Миру, 33)
Учасники: лідери політичних сил регіону, депутати Верховної ради, потенційні кандидати в депутати по мажоритарних округах Чернігівщини, представники аналітичних центрів та ЗМІ висловлять своє бачення майбутніх виборів у регіонах.
Серед питань круглого столу: перспективи політичних сил та політиків, очікування виборців та соціальні настрої в регіоні, місцевий порядок денний та співвідношення з загальнонаціональними тенденціями, перспективи виборчого законодавства та особливості кампанії по мажоритарних округах.

Під час круглого столу буде презентоване дослідження щодо електоральних перспектив партій та окремих діячів в регіоні та на окремих мажоритарних округах. Дослідження, охоплює всі попередні мажоритарні вибори на Чернігівщині.
Крім представників Чернігівщини у круглому столі візьмуть участь експерти з Києва: політичний журналіст Дмитро Джангіров, експерт корпорації «Гардарика» Костянтин Матвієнко, координатор проекту MESTNYE Павло Карайченцев, соціолог Костянтин Малєєв, віце-президент АПКУ Андрій Бодров.
Круглий стіл є частиною загальнонаціонального проекту Асоціації політичних консультантів України «Україна напередодні парламентських виборів». Партнери заходу: Інтернет-видання «Високий Вал», Дискусійний клуб «Експертна думка», Спілка молодих політологів України.
Незважаючи на відсутність нового закону про вибори, підготовка до виборів, особливо на мажоритарних округах вже стартувала – вважають у Асоціації політичних консультантів України.
«З вересня-жовтня ця активність стане помітною на всіх округах – майбутнє літо, привід для вичікування частиною кандидатів» - вважаю віце-президент Асоціації політичних консультантів Андрій Бодров.
Заявку для участі у круглому столі представники партій, громадські та політичні діячі, представники преси можуть подати за адресою info@mestnye.com або за телефоном (095) 275-05-07. Координатор круглого столу у Чернігові Віктор Устенко.
Орієнтовний початок реєстрації о 10:30.